Toch de dosering maar bijstellen.

30 Nov

woensdag 30 november 2005

Sinds ik voor pijnstilling maandag jl. gestart ben met de morfine pleisters Durogenic 12 µg/h in combinatie met de maximale dosis Diclofenac geeft dit veel vervelende bijwerkingen zoals duizeligheid, dufheid, misselijkheid e.d. maar inmiddels blijkt nu dat de dosering te laag is want ik merk nauwelijks verschil met de periode voor maandag toen ik nog Tramadol in nam.
Ik heb dus vanmiddag met de huisarts gesproken en deze heeft geadviseerd om aanvullend 3 maal daags Oxynorm 5 mg in te nemen. Dit is hetzelfde stofje als Durogenic maar dan in tabletvorm en gelukkig snel werkend.

Op dit moment, het is nu 15.20 uur, heb ik aanzienlijk minder botpijn alhoewel de gevolgen van het “door m’n rug gaan” van vorige onverminderd vervelend zijn.

Het zal waarschijnlijk om het leven weer echt een beetje aangenaam te maken dan uiteindelijk neerkomen op een structurele dosering morfine pleister Durogenic van 25 µg/h.

Wanneer het dan ook met de bijwerkingen beter gaat en ik dus niet meer voor het eventueel op vangen van mijn maaginhoud met een emmer naast m’n bed hoef te gaan slapen dan zijn we weer helemaal blij.
Sorry als ik het allemaal wat plastisch uitdruk maar ik weet niet hoe ik het netter moet zeggen.

We zien het nog wel!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: