De beste wensen en de laatste loodjes!

1 Jan

Zondag 1 januari 2006

Allereerst wil ik ook namens Ria iedereen een heel goed, gezond maar bovenal gezegend 2006 toewensen!

Ik moet wel zeggen dat wij door de drukte in het huis van Simone nauwelijks besef hebben van het feit dat het alweer Nieuwjaar is.

De laatste loodjes wegen bijna letterlijk erg zwaar en om eerlijk te zijn; we zitten er wel een beetje doorheen.
Vooral de verschillende deadlines van o.a. vloerbedekking op de verdieping en as. woensdag laminaat in de woonkamer en de gang en zeil in de keuken en de verhuizing op 9 januari as. doen ons een beetje de das om omdat het steeds voor die verschillende tijdstippen noodzakelijk is dat bepaalde dingen die we zelf moeten doen zoals verven, behangen en in de structuurverf zetten in een te klein tijdsbestek moeten worden gerealiseerd.
Daarbij is het moeilijkste struikelblok het feit dat ik soms een een dag lekker aan de slag ben en veel presteer en vervolgens de volgende dag geen cent waard ben en zwaar gefrusteerd thuis zit af te wachten.

Het belangsrijkst is nu nog dat het schouwtje voor de sfeerhaard voor as. woensdag betimmerd is en dat de woonkamer dan helemaal in de structuurverf staat. Het schouwtje is al helemaal uitgeraggeld en vrijdagmiddag hebben we met kunst en, bijna letterlijk, vliegwerk platen MDF in Middelharnis gehaald.
De boel lag goed en stevig op de dakdragers gestouwd en er zou niets gebeurd zijn tot we aan de Staverseweg tussen Middelharnis en Dirksland een vrachtauto tegen kwamen die door de zucht zo’n windvlaag veroorzaakte dat het noodzakelijk was om een stukje verderop de boel opnieuw goed vast te binden.

Al met al gaan we nu nog even doorbijten en na deze week is het hopelijk alleen nog wat narooien.

We hebben voor het nieuwe huis van Chantal al afgesproken dat we dan e.e.a. wel anders gaan organiseren, sneller de verhuizing realiseren en dan samen met Chantal wanneer ze er woont gezamelijk de dingen aanpakken die gedaan moeten worden.
In het huis van Chantal zijn we alleen afhankelijk van de planning van het verhuisbedrijf dus dan hebben we de planning ook zelf beter in de hand.

Advertisements

One Response to “De beste wensen en de laatste loodjes!”

  1. Cliff van Ooststroom January 3, 2006 at 11:05 am #

    Beste Jaap en Ria,

    Ik wens jullie hierbij een heel gezond, gelukkig en voorspoedig 2006 toe en dat al het mooie in het leven jullie toe mag komen.

    Cliff, Karen en Leandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: