Update tweede dag van de tweede PAD-kuur

21 Nov

Het is dinsdag 21 november 2006 en vanmorgen zijn we voor de 2de dag van de 2de PAD-kuur naar de Daniel den Hoed.

Ik regel direct aan de balie van de dagbehandeling dat de psychiater dr. van Gool in de loop van de morgen beschikbaar voor ons is zoals door dr. de Vreede was afgesproken, dat we morgen pas rond 14.00 uur op de dagbehandeling zijn voor toediening van de Adriamycine, dit i.v.m. de afspraak voor test betreffende polyneuropathie en dat ik voor as. donderdag en maandag 27 november as. nog formulieren voor bloedbepalingen moest krijgen i.v.m. toediening van de Velcade.

Het is erg rustig op de dagbehandeling en zijn dus met een half uur weeral gereed.

Inmiddels heeft dr. van Gool zich gemeld en hebben we aansluitend een klein evaluatie gesprekje over, hoe het de afgelopen week is gegaan en wat belangrijk is om gedurende de lopende kuur in de gaten te houden.

Hij is het eens met de dosering van de Temesta® maar waarschuwt wel voor gewenning en omdat de nieuwe kuur net gestart is vindt hij de dosering van 3 maal een half mg redelijk maar het is misschien een mogelijkheid om in de periode dat het blokje Dexamethason niet aan de orde is, terug te gaan naar 2 maal half mg.

Op dit moment gaat het met de bijwerkingen van de PAD-kuur nog steeds redelijk maar ik kijk even in m’n dagboek terug naar 17 oktober jl., de 2de dag van de eerste kuur en toen ging het ook nog goed.

In de web-log van zaterdag 21 oktober jl. wordt dan pas aangegeven dat het sinds woensdag 18 oktober jl. een stuk minder is geworden en ik sinds die dag “niet echt meer in staat ben geweest om de PC aan te zetten”.

Wanneer de geschiedenis zich dus herhaalt zou het na vandaag minder kunnen worden maar daar ga ik op dit moment nog niet vanuit.

Advertisements

3 Responses to “Update tweede dag van de tweede PAD-kuur”

 1. Janny November 21, 2006 at 7:23 pm #

  Lieve Jaap en Ria, fijn dat je ons zo, via deze weblog op de hoogte houdt. En voor morgen, even alles vergeten van vorige kuur, zul je zien dat het stukken beter gaat. Veel sterkte en positieve kijk op de dingen die komen gaan. Lieve groetjes van Thijs en Janny

 2. arna November 22, 2006 at 10:36 am #

  hoi jaap,nu heb ik al vaker je web-log gelezen.tussendoor in de winkel.wat moet je veel meegemaakt hebben in de eerste kuur.dat zal zich vast en zeker niet herhalen!!We,de kinderen en ik, bidden iedere avond voor jullie.En we weten wie alles in de hand heeft hèh?lieve groetjes ook voor ria,arna

 3. lut November 22, 2006 at 6:42 pm #

  Hallo Jaap,
  Alles lijkt redelijk goed te gaan.Zoals je van mijn behandeling weet zullen veel dingen zich gegarandeerd niet herhalen maar kan je misschien totaal iets anders ondervinden. Ik hoop alvast mee dat de bijwerkingen beperkt blijven, maar hou maar in gedachten dat als het efkes weer minder gaat, het er allemaal om te doen is, om na de zware behandeling weer meer Mr Tanis te zijn en minder Pijnpatiënt !
  Knipoog,
  Je lotgenote,
  Lut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: