Update van de derde PAD-kuur, voorlopig de laatste sessie op de dagbehandeling

5 Jan

Het is vrijdag, inmiddels de 4de dag van de 3de PAD-kuur en evenals de afgelopen paar dagen blijkt de toediening van de Adriamycine een fluitje van een cent en is binnen 3 kwartier achter de rug.

De rest van deze kuur bestaat nog uit toediening van 2 blokken Dexamethason maar dat is in tabletvorm dus kan gewoon thuis worden ingenomen.

Zoals in de vorige weblog al gemeld is er voor maandag a.s. een afspraak op de afdeling CIS poli waar m.n. polyneuropathie en de status en evt. gevolgen hiervan worden getest.

Het resultaat hiervan is belangrijk in die zin dat het belangrijk is, te weten, of er sprake is van een langdurige situatie van de klachten en of er eventueel iets met medicatie mogelijk is.

Voorlopig zijn de klachten van m.n. tintelingen maar vooral zwakte in de benen en handen erg vervelend en beperken het normale functioneren. Lopen is lastig en m’n handschrift was al niet best maar dat is nu bijna niet leesbaar meer door het ontbreken van kracht in de vingers.

Hopelijk komt hier op korte termijn verbetering in of wordt minimaal vastgesteld dat dit van tijdelijke aard is!

Advertisements

One Response to “Update van de derde PAD-kuur, voorlopig de laatste sessie op de dagbehandeling”

  1. Luc en Lut January 6, 2007 at 3:10 pm #

    Dag Jaap,
    We hopen echt met je mee dat de problemen van tijdelijke aard zullen zijn. De problemen die ik had met mijn handen waren heel tijdelijk. En gezegend zij de computer ! Nooit gedacht dat je zelfs als je je heel zwak voelt nog zoveel kan doen met een computer. De eerste weken na de stamceltransplantatie stond mijn communicatie in de mail wel op een heel laag pitje, maar toch. Onze geest blijft op volle toeren draaien, gelukkig ! Mensen kunnen heel taai zijn en dat ben jij ook wel denk ik , dus hou maar goed vol, je hebt al meer dan de helft van het traject afgelegd ! We leggen de rest van de weg ook met je af. Courage ! Je komt er wel,
    Veel moed en doorzettingsvermogen,
    Luc en Lut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: