6 dagen na de transplantatie

22 Apr

Vandaag is het zondag 22 april 2007, dag 6 na de terugplaatsing van de stamcellen. Pa maakt het naar omstandigheden goed. Tot donderdag bleven de bloedwaardes goed, er was slechts een lichte daling, maar volgens de tijdlijn welke de arts heeft aangegeven zijn de waardes vrijdag/zaterdag toch wel snel gaan dalen. Volgens de artsen zouden vanaf dag 5 de stamcellen hun werk moeten gaan doen en zal de lijn weer langzaamaan stijgende moeten gaan. De komende dagen worden daarom wederom spannend.

Tot nu toe is pa wel af en aan misselijk, maar gelukkig niet constant. Hij krijgt wat last van zijn keel (slijmvliezen), zijn conditie neemt af, maar gelukkig valt het nog steeds mee.

Advertisements

2 Responses to “6 dagen na de transplantatie”

 1. Marius April 22, 2007 at 9:17 pm #

  Wie door het dal gaat zoals Jaap, klimt er ook weer uit. Ik twijfel er geen seconde aan. Later dan nu lees je dit Jaap; aanvankelijk zou ik je vandaag hebben gezien en misschien ook even hebben gesproken, maar alle kracht is nu van jou en die je direct nabij zijn. Zij zijn je bron, ik ben van ver en prevelde vanmorgen in de kerk mijn gebed voor jou, voor Ria, voor Simone & Chantal en Jan-Jaap. Een sterke week, met alle goeds uit Rozendaal en uit Wingene, 260 km hier vandaan.

 2. Lut April 23, 2007 at 12:05 am #

  Inderdaad Jaap. Ons oorspronkelijk geheim en plan was jou te verrassen op deze dag, om je een hart onder de riem te steken en mekaar eens echt “in ‘t echt” te zien.
  Blij te vernemen dat alles redelijk meevalt en weet dat ook de slijmvliesproblemen tijdelijk zijn ! We waren vandaag veel in gedachten in Rotterdam.
  We sluiten ons aan bij Marius en wensen je ook een sterke week, met alle goeds uit Wingene en Rozendaal !
  Liefs,
  Luc en Lut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: